Udskriv

AquaCamp sommer 2016

.

aquacamplogo2015

I år tilbyder Farum Svømmeklub AquaCamp i både uge 26 og uge 27. Vi gentager successen fra de foregående år og tilbyder igen i 2016 en AquaCamp for børn i alderen 7-12 år. AquaCamp er med sjov og leg samt svømmeundervisning for alle interesserede børn.

AquaCampen foregår i de to første uger af skolernes sommerferie. Den ene camp er alle hverdage i uge 26 (27. juni - 1. juli) fra kl. 9.00 - 15.00, og den anden camp er alle hverdage i uge 27 (4. - 8. juli) fra kl. 9.00 - 15.00. I begge uger tilbyder vi en pasningsordning mellem kl. 8.00 – 9.00 og kl. 15.00 - 16.00. Denne skal bestilles og betales ved tilmelding. Prisen for morgenpasning hele ugen er 75 kr. og eftermiddagspasning hele ugen er 75 kr. Der kan ikke købes pasning til enkelte dage.

AquaCamp er et tilbud til børn, som er glade for vand og svømning, og som har lyst til at tilbringe en uge sammen med andre svømmeglade børn. AquaCamp-ugen består af svømmeundervisning og en masse andre aktiviteter i vand – ca. 2 x 1½ time i svømmehallen om dagen.
Når vi ikke er i svømmehallen, laver vi udendørs aktiviteter. I tilfælde af dårligt vejr bliver vi indendørs.
Alle kan deltage, både helt nybegyndere og øvede, og du behøver ikke at være medlem af Farum Svømmeklub for at deltage.

ALDER: 7-12 år - Hvis du er under 7 år, så må du gerne deltage, hvis du bliver 7 i indeværende skoleår. For alle gælder det, at vi forventer, at man kan klare sig selv i omklædningen med vask, tage badetøj/tøj på, tørre hår mm.

Pris: 1.250 kr. for 1 uge.

Link til tilmelding til AquaCamp uge 26 (UDSOLGT)

Link til tilmelding til AquaCamp uge 27

Prisen er inkl. goodiebag og t-shirt, samt frugt og saft hver dag. Børnene skal selv have madpakker med. I uge 26 er der åbent i Café Mette Jakobsen i svømmehallen, og der kan man bestille frokost. Dette aftales og betales direkte til caféen. I uge 27 er caféen lukket.

Tilmelding er bindende, og der ydes ingen refusion ved afmelding eller sygdom udover de 14 dages fortrydelsesret fra tilmeldingstidspunktet, som købeloven foreskriver. Man er velkommen til selv at forsøge at sælge pladsen til anden side, hvis man bliver forhindret i at deltage. Ret til ændringer forbeholdes.