Udskriv

Aqua Camp uge 27 2015

.

aquacamplogo2015

Vi gentager successen fra de foregående år og tilbyder igen i 2015 en AquaCamp for børn i alderen 7-12 år. AquaCamp er med sjov og leg samt svømmeundervisning for alle interesserede børn.

AquaCampen foregår i den første uge af skolernes sommerferie, dvs alle hverdage i uge 27 (29. juni - 3. juli) fra kl. 9.00 - 15.00. Vi tilbyder også en pasningsordning mellem kl. 8.00 – 9.00 og kl. 15.00 - 16.00. Denne skal bestilles og betales ved tilmelding. Prisen for morgenpasning hele ugen er 75 kr. og eftermiddagspasning hele ugen er 75 kr.

Alt er udsolgt, så tilmelding er ikke længere muligt.

AquaCamp er et tilbud til børn, som er glade for vand og svømning, og som har lyst til at tilbringe en uge sammen med andre svømmeglade børn. AquaCamp-ugen består af svømmeundervisning og en masse andre aktiviteter i vand – ca. 2 x 1½ time i svømmehallen om dagen.
Når vi ikke er i svømmehallen, laver vi aktiviteter udenfor eller i hallen i tilfælde af dårligt vejr.
Alle kan deltage, både helt nybegyndere og øvede.
Du behøver ikke at være medlem af Farum Svømmeklub for at deltage.

ALDER: 7-12 år - Hvis du er under 7 år, så må du gerne deltage hvis du bliver 7 i indeværende skoleår. For alle gælder det, at vi forventer, at man kan klare sig selv i omklædningen med vask, tage badetøj/tøj på, tørre hår mm.

Pris: 1.250 kr.

Prisen er inkl. goodiebag og t-shirt, samt frugt og saft hver dag. Børnene skal selv have madpakker med. Det forventes også i år, at man kan købe frokost hos Café Mette Jakobsen i svømmehallen. Mere info om dette følger.

Tilmelding er bindende, og der ydes ingen refusion ved afmelding eller sygdom udover de 14 dages fortrydelsesret, som købeloven kræver. Man er velkommen til selv at forsøge at sælge pladsen til anden side, hvis man bliver forhindret i at deltage. Ret til ændringer forbeholdes.