Udskriv

Mini Aqua Camp forår 2015

.

aquacamplogo

Nyt tiltag i 2015. Mini AquaCamp i påskeugen. På de tre hverdage, hvor børnene har fri fra skole, mens mor og far måske stadig skal på arbejde, laver vi i år en 3-dages AquaCamp. Børn i alderen 7-12 år kan deltage. AquaCamp er med sjov og leg samt svømmeundervisning for alle interesserede børn.

AquaCampen foregår i uge 14 den 30. marts - 1. april 2015 fra kl. 9.00 - 15.00. Vi tilbyder også en pasningsordning mellem kl. 8.00 – 9.00 og kl. 15.00-16.00.

Tilmelding foretages via vores Webshop (direkte link her).

AquaCamp er et tilbud til børn, som er glade for vand og svømning, og som har lyst til at tilbringe tre dage sammen med andre svømmeglade børn. AquaCamp-ugen består af svømmeundervisning og en masse andre aktiviteter i vand – ca. 2 x 1½ time i svømmehallen om dagen.
Når vi ikke er i svømmehallen, laver vi aktiviteter udenfor eller i hallen i tilfælde af dårligt vejr.
Alle kan deltage, både helt nybegyndere og øvede.
Du behøver ikke at være medlem af Farum Svømmeklub for at deltage.

ALDER: 7-12 år - Hvis du er under 7 år, så må du gerne deltage hvis du bliver 7 i indeværende skoleår. For alle gælder det, at vi forventer, at man kan klare sig selv i omklædningen med vask, tage badetøj/tøj på, tørre hår mm.

Pris: 795 kr.

Prisen er inkl. goodiebag og t-shirt, samt frugt og saft hver dag. Børnene skal selv have madpakker med. Caféen er lukket i år, så der kan ikke købes mad.

Ret til ændringer forbeholdes.