Udskriv

Tilmelding til sæson 2013-2014

.

Vi er nu klar til at kunne byde velkommen til tilmelding til den ny sæson 2013-2014. Ligesom de seneste år foregår al tilmelding via vores Webshop.

Nyt i år

Vi har i år lavet lidt om i holdstrukturen i svømmeskolen, og det er derfor vigtigt at man følger de anvisninger, som trænerne giver, mht. hvilket hold man skal tilmeldes til næste år. Vores holdbeskrivelser er blevet opdateret, så det burde være nemmere at finde det rigtig hold efter at have læst disse.

Vi har også udvidet programmet med mange nye voksenhold i dagtimerne. Det er et tilbud til de mange, som måske har aften eller natarbejde, deltidsarbejde eller er arbejdsledige. De kan nu komme i svømmehallen det meste af dagen.

Se information om alt dette og tilmeld dig til sæsonen 2013-2014 på hjemmesiden.

Vigtigt!

Som nogen sikkert har bemærket så har vores hjemmeside og Webshop været lukket i en periode i foråret. Det skyldes et hackerangreb, som ikke var rettet specifikt mod Farum Svømmeklub, men mod alle sider der benyttede et bestemt system. Vores hjemmeside kom rimelig hurtig op at køre på et nyt system og med et nyt design, men det var straks vanskeligere med vores Webshop. Vi har ikke kunnet redde data fra den gamle Webshop, og det har betydning for dig, når du skal tilmelde dig den nye sæson.

Dit brugernavn og din adgangskode (username og password) og al anden information om dig er ikke overført fra den gamle til den nye shop.
Det betyder desværre at du skal starte helt forfra med at oprette dig som bruger. Det giver lidt ekstra besvær, både for dig og for os. Til gengæld er vi sikre på, at vi har de nyeste kontaktinformationer til dig. Vi håber, at du vil tage dig den ekstra tid med godt humør.

Når du registrerer dig igen, så vil vi opfordre til at man bruger en privat e-mailadresse, og ikke en firma e-mailadresse. Vi bruger adressen til at sende information ud til dig, og får rigtig mange mails retur, fordi man har skiftet arbejde, og ikke mere modtager mails på den adresse, der er opgivet til os. Opgiv også en e-mailadresse, som du regelmæssigt anvender, vi får også mange mails retur fra overfyldte mailbokse.

Samtidig vil vi opfordre dig til at bruge din e-mailadresse som brugernavn. Den er meget nemmere at huske for dig end et tilfældigt opdigtet navn. Vi har set mange henvendelse fra folk som har glemt brugernavnet, det er sjældent, at man glemmer sin e-mailadresse.

Vi ser frem til at give dig svømmeundervisning på topplan også i 2013-2014. Eksisterende medlemmer har fortrinsret til holdende fra den 1. juni til den 15. juni. Nye medlemmer kan tilmelde sig, men vil blive sat bagerst i køen, og først fra den 16. juni få besked om de er kommet ind på holdet.

Nyt navn.

Vi har i 2013 fået et ekstra domænenavn nemlig ”fsk.dk”. Det er hurtigere at skrive, og nemmere at huske end det gamle ”farumsvommeklub.dk”. Bege virker og man kommer ind på den samme side uanset hvilken man vælger. Vores e-mailadresser vil også med tiden ændre sig til at ende på ”@fsk.dk”.

Du kan derfor komme ind på vores hjemmeside på mange forskellige måder:

www.fsk.dk eller www.farumsvommeklub.dk eller fsk.dk eller farumsvommeklub.dk ender alle samme sted.

shop.fsk.dk eller shop.farumsvommeklub.dk ender også samme sted, nemlig på forsiden af vores Webshop. (Fra lørdag kl 14.00)