Udskriv

Træningslejr i Kalundborg

.

IMG 5499Onsdag 12. april – Morgen:
Værelse 22: Mats, Andreas, Benjamin og Lars
Dagen i dag startede igen med, at vi skulle alt for tidligt op for at gå en tur. Det var koldt og på ingen måde sjovt. Så snart vi kom hjem havde vi travlt med pakningen, da vi skulle være ude af værelserne kl. 10:00.
Træningen stod på eget program og en masse sprint til sidst. Vandet var koldt, lidt for koldt!
Efter træning var der frokost og derefter en masse timer der skulle fordrives da vi ingen værelser havde.

Onsdag d. 12. april – Eftermiddag/aften:
Værelse 22: Johannes, Rasmus og Cornelius
Efter frokost hyggede vi bare. Der var både bordtennis, UNO, Yatzy, Animal planet og mikado.
Da vi kom tilbage i bassinet var der vandstangspolo, hvor de fire verdenselitehold: Smølferne, Bierne, De Fede Faggots, og Vandmændene kæmpede om første pladsen i VM i vandstangspolo. Efter nogle intense kampe, både på dybt og på lavt, endte det med at Smølferne vandt. De ellers 3 gange mestre De Fede Faggots, kunne ikke hamle op med Bierne og Smølferne, der suverænt flækkede dem over på midten. Det hele endte i er brag af en finale hvor Smølferne og Bierne kæmpede så blodet stod ud af næsen på dem. Smølferne vandt en stensikker sejr på 2-1 over Bierne.
Vi tog en tårevædet afsked med vores trænere, og alt i alt har det været en god træningslejr.

Se flere billeder fra lejren her.

IMG 4808Tirsdag 11. april – Morgen:
Værelse 19: Frederik (Fup), Simon (Spies) og Alens
Tirsdag morgen stod værelse 19 op kl. 7:30. Alens gad os ikke mere, så han flyttede ind på værelse 20 og så så vi ikke ham mere. Et kvarter senere skulle vi være nede ved receptionen, da vi skulle ud og gå morgentur. Denne gang gik turen ned til vandet. Da vi kom tilbage var der morgenmad, hvor Fup tog alt for meget kanel på sin havregrød.
Efter morgenmaden stod den på afslapning ca. en time. I den time lavede vi ingenting. Alens var stadig på værelse 20 og der var Spies også gået ind. Det betød at hverken Fup eller værelse 20 lavede noget.
Ca. kvart over ni gik vi over til svømmehallen. Træningen var ikke så hård som vi havde frygtet, så det blev en let tirsdag morgen. Efter træningen gik vi tilbage og Alens gik selvfølgelig igen ind på værelse 20. Derfor bestemte vi (Fup og Spies) os for at skrive dagbog inden frokost.

Tirsdag d. 11. april – Aften
Værelse 20: David, Viktor og Boris
Efter frokost gik der ikke lang tid før vi skulle træne:

Træningen var pace og meget hård
Og af vand vi alle tog en tår.
Efter træningen nød vi en god saunatur
Så vi alle havde helt optur!
Da vi kom hjem til vandrerhjemmet gjorde vi klar til fest.
Mats blev aftenens gentleman, dermed bedst!
Til festen var der sjov, spas og gode lege.
Der var taler, digte, sange og selskabslege
Som alle var seje!
Alle fik en partner af modsatte køn
Og alle hyggede sig imens trænerne fik løn.
Både piger og drenge var flotte
Der er ingen fra holdet der hedder Charlotte.
Så gik vi i seng alle mætte
Og nu ligger vi og sover alle trætte.

IMG 1456Mandag 10. april – Morgen:
Værelse 17: Sarah, Line og Karoline
I dag fik lov til, at sove længere end første dag. Vi skulle først mødes kl. 7:45 til en gåtur rundt i byen. Efter gåturen skulle vi spise den normale morgenmad. Kl. 9:45 skulle vi træne. Vi startede træningen ud med at svømme 1500m crawl, efter dette vi en masse teknik og til sidst noget hårdt ben fælles. I mens vi svømmede blev nogle svømmere taget ud for at øve noget fly teknik med Katrine.
Efter vandtræningen skulle vi lave dryland dryland/bevægelighed. Nogle af os blev lidt irriterede på nogle børn der plaskede i bassinet ved siden af. Efter svømning og dryland gik vi hjem til vandrerhjemmet og fik en dejlig frokost som bestod af fiskefilet, kød og den sædvanlige salatbar.

Mandag d. 10. april – Eftermiddag/aften:
Værelse 18: Maya, Mia og Naya
Efter en smagfuld omgang frokost lagde drengene sig til at slappe af, mens pigerne samlede sig til pigemøde. Mødet bød på emnet barbering. En ny og sjov oplevelse for mange. Så blev der budt på lækker kage samt HAK mad lidt senere. Især de varme boller var et hit.
Nu var det på tide til en ny omgang træning. Programmet lød på 4x100m max. Et fantastisk træningspas, der sluttede af med søde sager til de to vindere af vores konkurrence.
Vores elskede aftensmad stod nu serveret. Vi fyldte maverne, mens dagens svømmer blev kåret: tillykke til Line. I fællesskab slutter vi dagen af med hygge, kage og spil.

IMG 0984Søndag 9.april - morgen:
Værelse 15: Malou, Mille, Mathilde R og Mathilde M
Indtil videre har træningslejren været sjov. I dag startede dagen med, at vi stod op kl. 6:30 og gik ned og spiste morgenmad kl. 7. Morgenmaden bød på havregryn og müsli, hjemmebagt brød og lækkert pålæg. Klokken 7:30 gik vi over i svømmehallen og der lagde vi ud med vores eget program. Bagefter svømmede vi hårde lodrette ben og en serie kaldet ”Hagino”. Træningen sluttede klokken 10 og derefter lavede vi en halv times bevægelighed på land. Inden afgang blev vi kort informeret om aftenens træningspas og så gik vi tilbage mod vandrehjemmet.

Søndag 9. april - eftermiddag/aften:
Værelse 16: Maj og Dagmar
Kære dagbog
Vi spiste en dejlig frokost og gik derefter op på vores værelse, hvor vi alle har slappet af og nogle set film. Cirka 30min inden aftentræning fik vi kage og snacks. Så pakkede vi vores ting og gik til træning. Til træning startede vi med noget core på land (mave og ryg træning) og herefter svømmede vi en hård pace serie. Da vi kom op af vandet fik vi slik af Katrine

IMG 0974Lørdag 8. april:
Så blev det dagen for Medley 4 træningslejren, som afvikles i Kalundborg. Svømmerne ankom med stor energi, og der blev også gået til den ved første træningspas. Efterfølgende kom svømmerne med stor appetit til et veldækket frokostbord. Trænere informerede om praktiske ting, hvorefter der var tilmelding til resten af denne sæsons stævner.
Lidt hvile inden der blev serveret boller og kage, og så var det tid for aftenens træningspas. Den stod på dryland, lidt opvarmning og efterfølgende diverse test.
Efter aftensmaden blev dagens svømmer kåret og der var mange svømmere, der havde gjort sig bemærket. Alligevel var der en, der igennem hele dagen havde gjort sig lidt ekstra bemærket og trænernes valg faldt på Dagmar. Medaljepigen Caroline overrakte medalje til Dagmar.
Nu er der ved at være ro, første træningspas søndag morgen er fra kl. 8-10.