Udskriv

Svømmere til Øst Langbane i Ballerup

.

ostlang
Fra venstre: Lasse Kriegel Skovrup,
Malthe Letting,
Thomas Bech,
Simone Jørgensen,
Carolina Sahl Rasmussen,
Kathrine Pii Frederiksen,
Sarah Sejr Aagaard.
Bagest: Træner Martin Wagner.

Gode resultater ved Øst Langbane mesterskaber.

Et ungt hold repræsenterede Farum ved weekendens Øst Langbane i Ballerup hvor det blev til 4 finaler og 2 svømmere på medaljeskamlen med 1 senior bronze og 1 junior sølv og 2 junior bronze som resultat.

Thomas Bech vandt i 100m fly sin første seniormedalje ved et mesterskab. Tiden på 0.58.28 som også er ny junior klubrekord rakte til bronze hos seniorerne og sølv i juniorkonkurrencen. Thomas var også på medaljeskamlen i 50 fly, hvor han vandtjunior bronze.

Lasse Kriegel Skovrup stod for den anden junior bronze medalje i 100 bryst.

Også pigerne udmærkede sig ved gode præstationer både individuelt og i holdkapperne. Pigerne har haft en god fremgang på det seneste. Især Sarah Aagaard skal fremhæves for hendes 100 fly hvor hun med over 3 sekunders personlig rekord kvalificerede sig til DJM til sommer.

Drengene var ligeledes at opleve i 4x100 fri og 4x100 holdmedley, hvor vi med en dispensation stillede op uden for konkurrence med en af vores kommende juniorsvømmere. Malthe Letting, der i efteråret bliver junior, leverede en stærk 100 fri i begge holdkapper i en tid et godt stykke under sin bedste tid på distancen. Holdet bestod udover Malthe af Thomas, Lasse og Chris Johansen.

En fremragende weekend for Farum