Udskriv

Philip Greve valgt som Team Danmark talent

.

Philip TDPå tværs af 19 forskellige sportsgrene, er 17-årige Philip Greve optaget som en af de 53 største talenter til Team Danmarks Talentprogram.

Talentprogrammet skal sikre Danmarks største talenter den bedste rådgivning og vejledning, og samtidig give dem optimale muligheder for at udvikle det sportslige talent.

Philip siger selv om sin optagelse i talentprogrammet: "Jeg er meget beæret over at være udtaget i et felt af så dygtige atleter. Det giver et skulderklap at andre udefra også tror på mig som atlet. Jeg glæder mig derfor til at vise at de har valgt rigtigt.
At være en del af Team Danmarks Talentprogram, ser jeg som en stor mulighed. Det giver mig mulighed for hjælp fra Team Danmarks eksperter i min karriere fremadrettet, og hjælp til at nå det internationale senior niveau, som jeg ønsker at opnå.
"

Cheftræner Claus Buus udtaler: "Philips optagelse i Team Danmarks Talentprogram gør mig varm om hjertet.
I klubben er vi ikke i tvivl om Philips store talent, så det er utrolig fedt, at Team Danmark også ser et stort talent i Philip, og at de ligesom os tror på ham.
Optagelsen sikrer Philip eksperthjælp fra Team Danmark de næste 4 år frem mod OL 2020, og det er en stor mulighed for Philip i arbejdet med sine personlige udviklingsmål og store sportslige ambitioner. Vi ser frem til et godt og udviklende samarbejde."

I den kommende weekend deltager Philip og Claus i et seminar for Team Danmark talenter i Idrættens Hus i Brøndby. På programmet er en række foredrag og workshops med hovedtemaet 'fra talent til verdenseliten'.

Stort tillykke til Philip med optagelsen