Udskriv

Nye trænere i Farum Svømmeklub

.

Vi har benyttet sommerferien til at udvide og ændre i trænerstaben for konkurrencesvømmerne.

carsten ramsdahl

Carsten Ramsdahl

Carsten er blevet ansat som elitetræner i klubben fra den 1. oktober. Indtil da er Carsten tilknyttet som konsulent, som i forrige sæson. Carsten har mere end 25 års trænererfaring og vi har store forventninger til, at han skal være træner og coach for vores efterhånden store seniorgruppe, og også være på omkring vores juniorsvømmere.

chris johansen

Chris Johansen

Chris er ansat fra den 15. august som ansvarlig træner for svømmerne i vores Medley 3 gruppe. Chris er 20 år og svømmer selv i elitegruppen i Farum og har været træner og instruktør gennem mere end 5 år. Chris får ansvaret for de yngste konkurrencesvømmere og skal via sin egen svømmeerfaring bibringe dem færdigheder og holdninger, som kan bringe dem frem i forreste række i dansk svømning.

katrine christensen

Katrine Christensen

Katrine er ansat fra den 15. august som træner i klubben. Hun skal primært være med på træningen for vores Medley 3 og Medley 4 grupper. Katrine er 20 år og har selv været konkurrencesvømmer. Hun har flere års trænererfaring, senest et år som cheftræner i Vejen Svømmeklub.

Udover disse nye ansigter har vi flg. trænere for vores konkurrencesvømmere. Cheftræner Claus Buus, talentudvikler Sebastian Olesen, træner Martin Wagner og træner Christian Aagaard.