Udskriv

Et enkelt lyspunkt til Danish Open

.

claus philipPhilip Greves kvalifikation til European Games på førstedagen af Danish Open blev desværre det eneste lyspunkt ved et ellers skuffende stævne for Farum Svømmeklub.
Philip kvalificerede sig med en A-kravtid i 50m bryst og en B-kravtid i 100m bryst, og var dermed blandt de sikre deltagere til sommerens mesterskab. At han samtidig fik en sølvmedalje i 50m bryst understregede blot præstationens karakter. På billedet ses Philip sammen med cheftræner Claus Buus, som også blev udtaget til stævnet i Baku, men som har meldt fra til dette, for at kunne være på kanten sammen med de andre svømmere i klubben frem mod sommerens DML.

Frederik Siem Pedersen, som gik efter VM-kravtider, skuffede især i 200m fri, men også i 100m fri blev det ikke til de forventede sluttider. Som han selv skriver på sin Facebookside: "Efter en elendig 200 fri og en middelmådig 100 fri, bliver det ikke til noget VM til mig". Frederik kan nu hellige sig en mere langsigtet planlægning frem mod en OL-kvalifikation til næste år.

Daniel Christian havde også sat næsen op efter deltagelse til European Games, og han havde nok også på papiret de bedste chancer for kvalifikation. Men 400m medley i søndags blev ikke til det løb, som Daniel plejer at levere, og tirsdagens 200m medley blev til to gode præstaioner, men ikke hurtigt nok til kvalifikation. Ærgerligt for Daniel, som nu må koncentrere træningen frem mod en god præstation til DML i juli.

Kevin Witt Christensen, som ikke havde de store chancer for VM-kvalifikation, leverede dog den mest stabile indsats ved stævnet, da han med to finaler og to medaljer, bronze i både 50m og 100m ryg, stod for en af klubbens bedste præstationer.

Niklas Hedegaard havde inden stævnet selv nedtonet sine forventninger, og måtte også sande, at præstationerne ikke levede op til tidligere tiders niveau.