Udskriv

Skal Farum med til VM på kortbane?

.

Svaret på det spørgsmål skal findes ved stævnet Swedish Swim Games i Upplands Väsby i den kommende weekend. Farum Svømmeklub sender 6 svømmere og 2 trænere til den svenske hovestad, hvor i hvert fald to af svømmerne vil forsøge at tage VM kravtider. De fire andre har næppe en realistisk chance for dette.

frederikFrederik Siem Pedersen, som for nylig er udtaget til det danske landshold The Vikings, stiller op i 50m fri (kravtid 21.66), 100m fri (kravtid 47.58) og 200m fri (kravtid 1.44.40), og har sandsynligvis den største chance på 100m fri distancen, men de to andre distancer kan heller ikke afskrives.

niklas1Niklas Hedegaard, som er en del af gruppen The Great Danes, stiller op i 100m bryst (kravtid 58.70) og 200m bryst (kravtid 2.07.61). Han svømmer også 50m bryst, men der kan man ikke kvalificere sig til VM. Niklas største chance ligger også på 100m distancen.

Udover disse to svømmere sender vi også 4 yngre svømmere med, som til dette stævne skal samle international erfaring med henblik på deres fremtidige karrierre. Det drejer sig om Kevin Witt Christensen, Marcus Olesen, Daniel Christian og Philip Greve.

Stævnet kan følges her på siden og på Live Timing her.