Udskriv

DMH 1. division

.

Live Timing    Billeder

FARUM FIK EN 6. PLADS, OG FORBLEV I 1. DIVISION

HV7A1922Efter 4 ulideligt spændende afsnit, hvor stillingen bølgede frem og tilbage, og afstanden mellem holdene blev mindre og mindre, så lykkedes med et godt 4. afsnit at lægge afstand til nedrykningspladserne, og med 207 point til nr. 7, fik vi den forjættede 6. plads og dermed forblev Farum Svømmeklub i 1. division.
En synes vi selv fortjent placering, når man ser stævnet som helhed.

På billedet ses holdet der sikrede sig endnu en sæson i 1. division.

 

I denne weekend afholdes årets happening, nemlig DMH (Danske Mesterskaber for Hold). Farum er med i Korsør svømmehal i 1. division efter nedrykningen fra svømmeligaen sidste år.
Vi stiller i år med et meget blandet hold med et stort aldersspænd, og vores målsætning med stævnet er at forblive i 1. division. Skulle det blive til oprykning, så er det OK, men ikke målet.
Vi er taget af sted med ca. 30 svømmere, trænere, holdledere og officials.

Se i øvrigt reglerne på unionens hjemmeside og se den samlede stilling her: http://www.svoem.org/Discipliner/Svoemning/Mesterskaber/Nationale-mesterskaber/DMH-aaben-klasse/DMH-2014/

Efter 1. stævneafsnit er Farum på 6. pladsen med 10.393 point. Det er et tæt opgør i midten af divisionen mellem nr 4 og nr 7. Følg med i 2. afsnit og se om vi kan fastholde eller forbedre placeringen.

Efter 2. afsnit er Farum stadig på 6. pladsen med 21.212 point. 7.pladsen har 21.096 point, så det er tæt. Nr. 7, 8 og 9 rykker ned, og det vil vi meget gerne undgå.

Efter et uhyggeligt tæt 3. stævneafsnit er stillingen endnu tættere. Farum fastholder placeringen som nr. 5 med 30.939 point, kun 74 point foran nr. 6. Og der er stadig kun 179 point op til 5. pladsen. Så sidste afsnit, som starter snart, bliver en nervepirrende affære.

Følg med via linket herover. Og de første billeder er også lagt ud.