Udskriv

Farum Svømmeklub ansætter ny cheftræner

.

Vi har ansat Claus Buus som cheftræner og Thomas Jansson som konsulent i klubben.

Claus Buus vil fremover få det sportslige ansvar for klubbens konkurrenceafdeling samt stå for træningen af klubbens bedste svømmere. Claus har indtil nu været ansat som træner for klubbens andethold og har i denne rolle udvist stor indsigt og kompetence som træner.

 

 

Thomas Jansson vil rådgive bestyrelsen i elitearbejdet, være sparringspartner for Claus samt mentor for klubbens voksne svømmere. Thomas vil med mellemrum være at finde på kanten i Farum Svømmehal.

 

 

Valget er faldet på Claus efter en lang rekrutteringsproces, hvor vi også har kigget på kandidater uden for landets grænser. Claus har fuldt ud integreret Farum Svømmeklubs træningsfilosofi og vil fortsætte den individualiserede tilgang til udvikling af svømmerne med fokus på teknik og kvalitet i træningen for den enkelte. Bestyrelsen ønsker med valget af Claus som cheftræner og Thomas som konsulent at fortsætte en linje, hvor fokus er rettet mod en langsigtet og bæredygtig udvikling af svømmerne. Målet er fortsat at skabe et træningsmiljø også for voksne svømmere, der ønsker at udfolde deres talent helt og fuldt.

Tillykke til Claus med den nye rolle og tak til Thomas for det fortsatte engagement i Farum Svømmeklub.

Bestyrelsen
Farum Svømmeklub