Udskriv

Desværre ingen VM kvalifikation til Anders Lie

.

1-anders-lie tAnders Lie har i denne weekend deltaget i et langbanestævne i Mesa, Arizona med henblik på at tage kravtid til VM i juli måned i Barcelona.

Anders svømmede torsdag 400m fri, svømmede bedste tid i indledende med 3.57.12 og blev nummer 3 i finalen med 3.54.09. Det var 4½ sekund over VM kravtiden.
Fredag svømmede Anders så 200m fri, den distance, hvor de største chancer for kvalifikation var. Anders var også her hurtigst i indledende afsnit med tiden 1.50.43, og blev igen nummer 3 i finalen med tiden 1.49.67. Dette var 1.44 sek over kravtiden, og det blev derfor ikke i denne omgang til en individuel VM-kvalifikation.

Rygterne siger desværre også at Dansk Svømmeunion ikke vil udtage herrernes holdkap i 4x200m fri, begrundet i at man ikke anser herrerne for at have højt nok niveau. Det giver desværre igen denne elevatoreffekt, at herrerne aldrig får lov til at nå at blive stabile, fordi de ikke bliver udtaget til de mesterskaber, der kan give dem erfaringen og stabiliteten. HVsi dansk svømning vil noget på herresiden, så må man snart vise svømmerne, at man virkelig vil satse på dem. Spændende at se den nye landstræners, Nick Juba, syn på sagen.