Udskriv

K3 og K4 til NS-mini i Blovstrød

Skrevet af Buster .

Det er altid specielt at have svømmere med til stævne for første gang! Hvilket var tilfældet for K4, da vi den 16. marts var til NS-mini i Blovstrød svømmehal. Når man er til sit første stævne, så er der nemlig mange, der bliver overvældede og nervøse, men de 4 piger vi have med fra K4 svømmede alle 50m ryg og de gjorde det alle super godt samtidig med, at ingen lod sig påvirke af presset på dem.

De efterhånden rutinerede K3 svømmere klarede sig også langt over forventning!

Her er et par af dem der overraskede mig mest !

Mia Krüger svømmede formidabelt ved dette stævne, vi har længe arbejdet med at få noget fart ind i Mia's svømning, hvilket vi i dag endelig så et resultat af i hendes 50m fly (42.08) og 50m fri (39.00) i holdkappen.

Laura Rosenørn Sandell havde også et rigtig godt stævne. Hun arbejder hårdt til træning og er meget dedikeret og engageret og det viste sig bassinet med en 100m bryst på 1.38.49 og en guldmedalje på skamlen i netop den disciplin.

Sara Pedersen klarede sig også rigtig godt ved dette stævne og er nu også begyndt at flytte sig, med en flot tid på 50m fly (54.37) og 50m ryg på 53.98. Rigtig flot stævne af Sara.

I klarede det alle super godt

Så tak for et vellykket stævne!

Se flere billeder fra stævnet her.