Udskriv

Evaluering af DÅM kortbane

Skrevet af Claus Buus .

I weekenden blev der svømmet Dansk Årgangsmesterskab på kortbane i Odense. Farum Svømmeklub var repræsenteret med ikke mindre end 12 svømmere.

Af disse 12 svømmere var Philip Greve og Daniel Christian forhåndsfavoritter til at tage medaljer. Det blev til ialt 7 medaljer, heraf 4 guld, 2 sølv og 1 bronze. Begge leverer pragtfulde præstationer, og efterårets hårde arbejde gav resultat.

Særligt var det værd at bemærke Daniels 200 im i tiden 2.08,66, Philips 100 bryst i 1.06.40 og Daniels 200 bryst i 2.23.61 som sammen med hans 100 bryst tid placerer ham som den bedste blandt årgang 97 og 98 i udtagelsen til Nordiske Årgangsmesterskaber (NÅM).

Inden for den næste uges tid udtages de første svømmere til NÅM, og det bliver spændende at se om Daniel udtages. Daniel ligger også godt til i medley distancerne. NÅM afvikles i Island den 10.-14. juli 2013.

Udover Daniel og Philips fornemme præstationer som tydeligt ses af medaljerne, så bød weekendens stævne også på andre gode præstationer.

Af dem skal klart nævnes Lasse Kriegel Skovrup og Christian Sejr Aagaard, der flytter deres personlige rekorder med op til flere sekunder på især 200 ryg, som de begge har arbejdet intenst med i efteråret. Men også for Lasse på 200 bryst og 200 im, og for Christian på 100 ryg, flyttes deres personlige rekorder. De placerer sig samtidig på fornem vis omkring top 10 i deres årgang.

Mia Ishøj Nielsen, Thomas Bech og Magnus Grundesen har alle 3 et rigtig godt stævne med personlige rekorder over hele linjen. Også Emilie Buurgaard Westh sætter personligrekord på hendes primærløb i 100 fri. Den målrettede træning gav resultat og alle 4 formåede at levere da de skulle. De går ligesom de andre en spændende tid i møde.

 

 

 

 

Mads Jørner, Emil Brohus og Sarah Sejr Aagaard er ligeledes værd at bemærke. Også de går en rigtig spændende tid i møde. Alle 3 leverer tider op til deres persons bedste. For Mads har det særligt været en lang tid præget af sygdom og en kamp for at komme tilbage på niveau. Jeg tror vi kan vente os meget af Mads i fremtiden, men så sandelig også Sarah og Emil. De viser alle gode takter og en klart forbedring af teknikken, som de alle intenst har arbejdet med i efteråret.

Når jeg ser tilbage på DÅM-K så har det været et stævne med højt niveau og det har vi i Farum været med til at præge. Der har for Farum svømmerne ikke været nogle der er faldet igennem ved dette stævne, og der er fra alle blevet leveret et godt solidt niveau og enkelte præstationer har været langt over forventning.

Uheldigvis måtte Anne Sofie Gadfelt lægge sig syg, før stævnet rigtig var kommet igang, øv øv. Hun er tilbage i træningsbassinet og motiveret for at arbejde videre.

Stort tillykke med resultaterne!
Claus