Udskriv

Farum Miniguns vinder Minicup efter nervepirrende finale!

.

Mini GunsEfter en uhyggelig tæt afgørelse lykkedes det i dag Farums drenge at vinde Minicup-finalen i Kastrup Svømmehal. Det burde slet ikke have været så tæt, men en diskvalifikation holdkappen 4 x 100m medley, samt reglerne om begrænsning i antal løb, betød at drengene efter "disk løb", og en nervepirrende sammentælling vandt finalen med 4924 point, kun sølle 10 point mere end Sigma på andenpladsen og 34 point foran nummer 3, KVIK. 1 point svarer i gennemsnit til 5/100 sek i hvert af de løb, der blev svømmet, så det har virkelig været tæt.

Deltagerne på Farums hold var: Malthe Letting, Mathias Elmholdt, Lasse Skovrup Kriegel, Mads Jørner, Philip Greve, Daniel Chrisian, Christian Sejr Aagaard, Magnus Grundesen og Thomas Bech.

Resultaterne af de enkelte løb kan ses på Live Timing.

Se flere billeder her.

Læs videre herunder og få træner Claus Buus oplevelse af stævnet:

 

"Det var lidt af en gyser da de unge drenge fra Farum søndag svømmede Mini Cup finale i Kastrup svømmehal. Farum var på forhånd storfavoritter til at løbe med sejren, men det skulle ikke blive helt så let. En sejr med kun 3 tiendedele af et sekund gjorde finalen til en nervepirrende en af slagsen.

Igennem hele stævnet havde Farum hård konkurrence med Sigma og også Kvik Kastrup meldte sig på banen. Inden holdkapperne, som de sidste løb, var vi for første gang i stævnet foran pointmæssigt med en ikke helt så stor margin ned til Sigma. Det hele skulle afgøres på holdkapperne.

Så skete det værst tænkelige - en diskvalifikation på 4x100 holdmedley, som gjorde finalen til en sand gyser. Dette kunne have kostet os sejren, men gudskelov var vi forberedt med Malthe som reserve i netop en situation som denne, men det var bestemt ikke en optimal situation. Det hele afhang af hvor mange point vi havde at give af.

Drengene på 4x100 fri svømmede som lyn og torden for at skaffe os endnu flere point inden den nervepirrende omsvømning af 4x100 holdmedley med Malthe på bryst. En erstatning af Philip til Malthe kostede os 25 sekunder. Selvom Malthe svømmede en personlig rekord med 12 sekunder var vi alle klar over at det langt fra var optimalt. Men uden Malthe var vi også klar over at vi måske slet ikke ville være kommet på podiet.

Minutterne inden præmieoverrækkelsen var nervepirrende og stemningen var trykket, men også spændt. Det viste sig at de 3 pladser var afgjort inden for 35 point, der er ufatteligt tæt. Kvik Kastrup på 3. pladsen med kun 25 point op til 2. pladen som til kæmpe glæde og juble hos os gik til Sigma. Farum vandt dermed Mini Cup finalen med kun 10 point, hvad der svarer til ca. 2-3 tiendedele af et sekund.

Aldrig har jeg som træner oplevet noget så tæt i en holdkonkurrence. En suveræn flot sejr til de unge stjerner fra Farum, der her sender signal om at Farum pt har det stærkeste drengehold i årgangen 98 og yngre. Det er denne pokal et tydeligt bevis på.

Claus"