Udskriv

Østdanske Langbanemesterskaber 2012

.

Se billeder fra stævnet her.

 

Farum Svømmeklub deltog i weekenden i Østdanske Mesterskaber på Langbane i Ballerup. Vi havde et stærkt hold afsted, med mange gode præstationer.
Anders Lie, der om 3 uger skal prøve at tage det sidste skridt til OL ved Danish Open i Bellahøj, viste gode takter i sine løb, bla. ved 1.51 i 200 Cr, som er noget af det hurtigste Anders har svømmet.
Nicolaj Kildevang Nielsen svømmede mange gode tider, og fik medaljer på bla. 100 og 200 ryg i nye juniorklubrekorder.
De andre tre drenge der er kommet til fra Helsinge, Lasse, Niels og Lars, svømmede også nogle gode tider, primært i Cr og ryg. men de prøvede også kræfter med nogle af deres kommende DHM løb.
Vi havde også Philip Greve og Daniel Cristian med til stævnet, og på trods af deres unge alder fik de vist at de godt kan begå sig, selv på senior niveau.
Philip fik sin første finale da han svømmede B-finale i 200 bryst, hvor han blev nr. 2 (nr. 10 samlet), flot præstation.
Daniel svømmede en fantastisk 400 IM med masser af kraft og godt disponeret, tiden 5.07 er nok til top 10 for juniorer, og en rigtig flot præstation.
Farum har gennem længere tid haft fokus på holdkapper, og især drengene har haft en fantastik kultur omkring holdkapperne.
Det endte med at vi fik 3 guld og en bronze for herrerne (2 medaljer i 4x200 fri). Holdkapperne er rigtig vigtige, ligemeget om man er nr.1 eller man er nr. 10, ligemeget om man er på 1. holdet eller 2. holdet, det fik vi endnu en gang bevist efter 2. holdet fik en flot bronze. 
At Farum Guns 1 vandt 3 tætte sejre er helt vildt, og igen rigtig flot svømmet, og godt Anders holdt hovedet koldt og vandt på den sidste meter. 
Nu starter de sidste forberedelser til først Danish Open, og derefter Danske Hold Mesterskaber, hvor detaljer, tempo og fysik skal tunes helt til, og er Farum klar til at give den alt hvad den kan trække.
 

 

Alle resultaterne kan ses på Live Timing på dette link.