Udskriv

K2 blev nummer 6 i MiniCup finalen

.

Efter et flot Østdansk Årgangsmesterskab tog K2 til Kildeskovhallen i Gentofte med forhåbninger om, at kunne lave en overraskelse i søndagens MiniCup finale. Vi havde et ambitiøst hold med gode profiler, et stærkt heppekor og nogle gode præstationer ved nylige stævner at læne os op ad.

Før indledende afsnit havde vi på papiret 3899 point, før finalen stod vi til 4260 point og vi sluttede med 4150. Dvs. vi manglede knap 400 point for at blande os i toppen. Vi kan ikke gøre noget ved, at de øvrige hold løftede deres niveau markant og derfor ikke levnede andre chancer for medalje, men der er alligevel mange positive ting, vi kan tage med videre.

I  2. løb fik vi desværre en diskvalifikation i vores mest pointgivende løb, og det slog meget gejst ud af holdet. En diskvalifikation kan afgøre meget i den samlede pointstilling.

Den kollektive pragtpræstation udeblev og der blev generelt svømmet lige omkring personlig rekord – tre præstationer lyste lidt ekstra.

 

Se også alle billederne her

 

Daniel Christians 200 bryst på 2.37.1. Daniel svømmer den i en glidende stil og kapper over 1 sek. af en i forvejen meget hurtig tid. Daniel var ikke selv tilfreds pga. diskvalifikation for forkert flybenspark, men det ændrer ikke på, at det var et flot løb!

Emil ”Ferum” Brohus svømmer 100 fri på sidste tur i 4x100 HM og leverer en flot fight og svømmer fine 1.01.0! Det vigtigste for Emil fremadrettet er, at der kommer mere fokus på detaljer og teknik i den daglige træning, så skal tiderne nok blive endnu hurtigere i fremtiden.

Mads Jørner svømmer 200 ryg og gør det med en meget flot teknik! Godt startspring, streamline, konstant benspark, hurtige vendinger og en stabil frekvens. Mads kan godt lide at lege med detaljerne i træningen og det kan virkelig ses i stævnesituationen.

 

Nu har K2’erne en længere periode hvor de får ro til træning uden så mange stævner, og så kommer de igen til Klubmesterskaberne i midten af januar!