Udskriv

Gruppe 1 fra K2 til Køge Open

Skrevet af Christoffer Jørgensen .

 

I weekenden d. 25-27 nov. var enkelte K2'ere til Køge Open. Køge Svømmeklub arrangerede et fantastisk stævne, hvor alt fungerede.
Det var meningen at alle de ældste årgangssvømmere (Gr. 1) på K2 skulle deltage (4 stk.), men pga. sygdom måtte Emilie Westh melde fra og Signe deltog kun lørdag, hvorefter hun måtte blive hjemme af samme grund. Så et lille hold blev halveret, heldigvis fik vi i Farum-lejren selskab af to Sigma-svømmere og deres forældre. De havde ingen træner med til stævnet og vi sad derfor sammen og dannede en lille fælles-lejr hvor vi hjalp og heppede på hinanden.
 
Anne-Sofie Gadfelt svømmede nogle fine løb, specielt i medley-løbende viste Arne god fremgang. Arne fik også lavet en ny og hurtigere vending/medley-overgang fra ryg til bryst og fik holdt en højere frekvens på rygcrawlen. Også i 100 ryg blev der svømmet fint, her forsøgte vi at arbejde noget længere under vand end tidligere, hvilket lykkedes, men kostede tilgengæld rigtig mange kræfter i forhold til overfladesvømningen - det blev til en tid lige over pr. Vi arbejder videre med undervandssvømningen i træningen fremover - for det skal lykkedes at få det til at fungere i stævnesituationen. Det var det sidste stævne i 2011 for Anne-Sofie, og nu går træningen frem imod DÅM-K i slutningen af januar.
 
Emil "Ferum" (udtales: Feum) Brohus havde en flot weekend med fremgang både teknisk, taktisk og tidsmæssigt i alle løb. I 100 ryg svømmere Emil 1.14.5 med en langt mere effektiv og rolig stil en tidligere, en hurtig og teknisk korrekt start og så kom der også et par flybenspark på efter alle afsæt. I 200 fri disponerer Emil sit løb helt i top og splitter 1.09.5-1.09.5 per 100 m og lukker de sidste 50 på 33.8 - flot, flot (2.19.0)! 
 
Tillykke Emil og Anne-Sofie med forbedringerne! Og stor tak til Hanne, som kørte frem og tilbage og var aktiv som holdleder hele weekenden!
 

/Christoffer