Udskriv

K2 til regionsmesterskaber

Skrevet af Christoffer Jørgensen .

I denne weekend var Farum's K2'ere til Regionsmesterskaber i henholdsvis Birkerød for Gr. 2 (1998 drenge og yngre + 2000 piger og yngre) og Herlev for Gr. 1 (1998-1999 piger og 1996-1997 drenge). Begge steder fungerede stævnet rigtig fint, dog uden EL-tid, hvilket var lidt ærgeligt!

 
Det blev en rigtig flot weekend for K2'erne med mange, mange personlige rekorder (86% personlige rekorder), mange medaljer og rigtig god stemning. Udover de flotte tider fik flere svømmere (end dem der allerede har prøvet det) prøvet at kæmpe med om medaljerne og svømme i finaleheats - dette kan godt for nogen være årsag til ekstra nervøsitet - alle klarede den "udfordring" flot!  
 
Der kan nævnes MANGE præstationer, men har valgt nogle enkelte ud - nedenfor en gennemgang af nogle af de bemærkelsesværdige!
 
Lasse Kriegel Skovrup har længe vist fremgang i sin bryst-svømning og svømmer 100 og 200 bryst på henholdvis 1.21.1 og 2.53.5 - hvilket er to rigtige gode tider af Lasse og med tiderne blander Lasse sig nu for alvor i top 10 på den danske rangliste for årgang 1998. Brystsvømningen bliver fulgt op af en god 100 ryg og sammen med hans fly og crawl kan det gå hen og blive en meget lovende 200 og 400 medley!
 
Anne-Sofie Gadfelt gik amok og havde hendes helt klart bedste stævne - i 200 ryg tager Arne-pigen, sin første kravtid til DÅM-K i januar og fortsætter den gode svømning og tager en guldmedalje i 400 fri og slår personlig rekord med 17 sek.  
 
Mia Ishøj Nielsen var rigtig godt svømmende og slog personlig rekord i alle løb! I denne weekend var det specielt 200 og 400 fri der skilte sig ud, med kæmpe store personlige rekorder og en bronze- og en sølv-medalje. Mia er blevet bedre til at overskue sine løb og har fundet glæden ved de lidt længere løb - det er noget vi har ventet på længe!
 
Alle resultater kan ses via www.svoem.org
 
Svømmerne får en velfortjent fridag mandag og så går træningen på at opnå de bedste resultater til MiniCup indledende på søndag! 
 
/Christoffer