Udskriv

Dagbog fra K2 på lejr i Vig

.

K2 tog på træningslejr i Vig søndag eftermiddag og svømmerne vil løbende skrive dagbog. Det har taget dem et par dage at komme igang så derfor udkommer de 3 første afsnit i dag. Billederne kan ses her.

 
Fredag den 21. oktober
Skrevet af Christoffer

Så er K2’s efterårstræningslejr overstået! Det har på mange måder været en rigtig fin tur – idrætscentret i Vig har været helt kanon, med dejlig mad, stor fleksibilitet i træningstider og den store hal, som også fungerede som sovesal, har været medvirkende til at lejren blev så god.  
 
Den store hal har gjort at turen blev mere social end ventet – når vi ikke har trænet har der konstant været stor aktivitet med flyvende bolde gennem luften, høje grin og mange forskellige lege.
 
Træningsmæssigt har lejren budt på 9 træningspas og størstedelen af træningen har været generel basistræning, det er blevet krydret med konkurrence-set og mange starter og vendinger. I landtræningen har de gode faciliteterne og udstyr givet mulighed for nye og anderledes træningsformer, som forhindringsbane og boldspil - noget vi til daglig godt kunne bruge!
 
Alle svømmerne har lagt et hårdt og koncentreret stykke arbejde i bassinet og K2’erne er i god form og klar til at svømme stærkt! Den kommende periode frem til start december bliver spændende - den byder på Regionsmesterskaber, Mini-Cup og Østdanske Årgangsmesterskaber!

 

Vi ses i Farum Svømmehal på søndag!

/Christoffer

 

 
Torsdag den 20. oktober
Skrevet af Mads, Lasse og Zitamauren!!!!

Hej forældre og andet godtfolk.
I morges lagde vi ud med at blive plaget af holdlederne (vi blev vækket…). Det var nok det hårdeste pas på ugen! Indtil videre…. Da vi havde fået morgenmad, hvilket ikke var så interessant, skulle vi træne. Der var to grupper til træning: The-over-tough drenge-og-piger-gruppen og så var der sneglene. Af visse grunde vil vi ikke nævne navne. Så spillede vi sjovt håndboldtræning og –kamp. Så var der frokost, hvilket bestod af en gammel kending: FISKEFILET! Og så var der selvfølgelig også frikadeller og brød og tør kylling. Så skulle vi sove til middag! JAAAAAAAAHHH! Vi vågnede officielt da vi kl. 16 hoppede i vandet. Det var sgu skræmmende! Det var stille og roligt lang-distance AEC. Så var der mad og vi spiste bøf. Derefter blev Daniel og Emil taget på video. Igen…. Nu går vi i seng…. Tredje-rangs-bønder.
Ses!
 
Onsdag den 19. oktober
Skrevet af Mia, Simone oh Emilie
 
I dag stod vi op kl. 7.00, og spiste morgenmad. Kl. 8.00 hoppede vi i vandet, vi lavede en lidt hård crawlserie, og en ben serie. Bagefter spillede vi vandbasket, det var rigtig sjovt!!!
Og så lavede vi en forhindringsbane som dryland. Så spiste vi frokost, vi fik spaghetti med kødsovs, Nam nam . Så fik vi en DEJLIG lur. Vi vågnede og kørte til stranden, og kastede med sten. Så skulle vi træne og vi havde SINDSSYGT travlt. Vi lavede 2 hold til træning hvor vi skulle svømme om kap mod vores egne tider. Hold 2 vandt så hold 1 skulle være tjenere for dem der vandt. Til aftensmad serverede taberne for dem der vandt. Og Anne Sofie fik lokummet på hovedet, Dejligt ..  Og Emil fik kattehatten og skulle lave 10 armbøjninger, med badehætten på. Nu spiller vi bold.
 
Hilsen jeres store IDOLER! 
Mia, Simone og Emilie 
 
Tirsdag den 18. oktober
Skrevet af Christian, Mr Brohus og Viktor
 
Hej "under standard" mennesker
Vi er på træningslejr, det er awesome. Idag lavede vi "røvhuls" dryland, hvor det var super hårdt (ikke særlig awesome). Christoffer og Johan lå bare og slappede af, drak kaffe og spiste kiks (gode kiks) og Mads var deres tjener. Vi lavede også en masse medley til svømmetræning, det var sjovt. Vi fik guddommelig frokost og god aftensmad. Så var Emil/Mr Brohus også meget awesome, det var bare totalt sejt, og hoppede ned fra en høj vippe på sine hænder, det var sejt. Sarah fik kattehatten og Emil fik lokumsbrættet.
 
 

 

Mandag den 17. oktober

Skrevet af Arne, Signe og Sarah
 
Hej, JORDBOERE, idag stod vi op kl. 6:45. og kl 7.00 var der maaaaaad..
Til træningen lavede vi en lidt hård ben-serie. Efter det, var der lidt anderledes dryland!
Vi fik en god frokost, (tag selv mad). Eksempel: Pølser, brød, lasangne, råkost & frikadeller. det smagte godt(;  imellem blev der hygget og leget med bolde og spil.. Sarah siger at der var kææææææææmpe bolde, meget vigtigt!
Til frokost fik Daniel toiletbrættet, som er dagens højdepunkt, fordi han lavede bedste 'bib-test'. Da han fik det skulle vi sige 'presselyde'  mums…
Til 2. træning lavede vi en 'max' serie .. -.- vi blev delt op i 3 hold, og skulle kæmpe mod vores egen PR og fik point for hvor godt det gik. Hold 1 vandt - Typisk!
Til aftenmaden fik Phillip kattehætten og ødelagde den 'desværre'. Vi fik lækker mad, muuuums!
Nu har næsten hele holdet eksem over det hele. ØV!
PS: Dagens kommentar: Sarah har 8 pack.. :-D.
 
GODNAT jordboere!!!

 

Søndag den 16. oktober
Skrevet af Daniel og Malthe
 
K2 er taget ud til Vig på træningslejr. Vi havde vores første træningpas kl. 19:45. Daniel havde kattehætten, da han blev kåret som den bedste ved den seneste træningslejr. Træningen var stille og rolig, men til sidst skulle vi lave en SL bip test, ellers så var der ikke særlig meget.