Udskriv

K1 på træningslejr i Torremolinos

Skrevet af Lars Bo Pedersen .

Søndag 31. oktober

Vel hjemkommen efter en laaang rejsedag har vi lige modtaget det officielle Team foto fra Piscína del Carmen III bassinet i Torremolinos.


Bagerst fra venstre: Lars, Niklas, Martin, Miki, Karsten, Thomas
Midten fra venstre: Olivia, Ida, Casper, Frederik, Simon, Maria
Forrest fra venstre: Amalie, Julie, Naja, Mie, Martine

 

 

Søndag 30. oktober

Sidste dag med træning, som sluttede kl 16. Derefter gik der lidt kådhed i drengene på stranden. Lidt strandfodbold, som endte 10-9 til Karsten, Wagner og Niklas over Simon, Frederik og Lars. Og derefter slåskamp i sandet. Det gik mest ud over Simon, som det kan ses på disse billeder fra stranden.

De tre piger nøjedes med at bade.

 

 

 

 

 

 

  

Fredag 28. oktober

I går sendte vi det første hold hjem efter 10 dage på træningslejren. 7 personer blev sendt af sted fra hotellet, og måtte igennem den samme bagage-trummerum, som da vi fløj herned. Men alle svømmerne kom dog helskindet hjem. Det har været en fornøjelse at være af sted med dem, og nu fokuserer de hjemvendte så på deltagelse ved Østdanske Mesterskaber i weekenden (fredag - søndag), og hernede fokuserer de sidste 8 på træningen og de sidste forberedelser frem mod DKM i Thisted i slutningen af november.

Der er lagt flere billeder ud, og del 2 kan ses her.

 

 

 

Se video med Thomas på slap line på vipperne i Torremolinos:

 

Se også svømmerne på plankerne i udspringsbassinet:

 

 

 

 

Mandag 24. oktober
K1 har nu været af sted i en uge og i dag mandag er der fridag. Det har desværre vist sig at være så uheldigt, at der er heldagsregn, så aktiviteterne udendørs er meget begrænset. Til gengæld var det en heldig dag ikke at skulle træne. Temperaturen er også kun ca 18 grader. Resten af tiden hernede loves igen sol og varme, og det glæder vi os til.
 
Den første uge er forløbet med god træning for langt de fleste, kun Miki og Frederik er ikke på toppen og kører med meget lavt blus. De øvrige træner fint og det er tydeligt at udendørs svømningen, solen og varmen er godt for alle.
 
Efter en uges oplæring var undertegnede til eksamen søndag, hvor Thomas sammen med sprintgruppen tog på bjergbestigning til formiddagspasset, så jeg fik til opgave at klare træningen med den resterende gruppe. Jeg tror det gik OK, alle svømmere overlevede træningspasset med assistenttræner Pedersen.
 
Bjergbestigningen gik også OK, Niklas og Simon tog det store bjerg og blev nødt til at stå på toppen som Gud har skabt dem (se billederne, del 1). Olivia og Naja syntes, at det var kortere at gå gennem en hel masse tjørnebuske, og lignende to, der havde været oppe at slås med et par pumaer, da de kom ned. Thomas overlevede også turen, gik en omvej uden om buskadset.
 
Tirsdag går det løs med de 4 sidste træningspas for gruppen, der tager hjem torsdag, og den sidste uge for resten, som kommer hjem mandag. Følg med, der kunne komme mere.
 

Tirsdag 18. oktober

Svømmere og trænere på K1 er nu velankomne til træningslejren i Torremolinos. Efter lidt rod med forsinkede fly og manglende bagage har alle nu fået det hele, og "festen" kan begynde.
Vejret er helt perfekt, passende varmt, høj sol, lidt ligesom weekenden i DK for et par uger siden 
Som man kan se på billederne, del 1 er der helt ideelle forhold hernede, en helt ny pool, og der er 2 andre danske klubber, Søllerød og Aalborg, og flere klubber fra Finland og Scotland. Første træningspas er veloverstået, og alle er fit for fight.
Følg med her på siden, der kommer garanteret mere nyt.