Udskriv

K2 til Værløse Cup

Skrevet af Christoffer Jørgensen .

 

Efter en god sæsonopstart, som har været fyldt med hårdt arbejde, koncentration og godt humør, skulle K2-svømmerne i weekenden til sæsonens første stævne og se hvad den store indsats har givet. Forventningen i trænerteamet er altid, at der skal svømmes stærkt, men alligevel har der været lidt ekstra sommerfugle i maven, da der har været en smule sygdom, og så måske bare fordi at det er sæsonens første stævne.

 

I træningen har vi haft stort fokus på vendinger og her var der generel god fremgang, men også tydeligt at det er et område der kan forbedres og som vi skal arbejde videre med. Streamline har også været et indsatsområde i træningen - igen fremgang, men der er lang vej endnu! Det lykkedes holdet at lave 80-85%% personlige rekorder ud af 50 starter, hvilket lever op til forventningerne om PR% og selv med de udviklingsmuligheder der i undervandsarbejde og vendinger, så giver PR%'en et generelt billede af at det var et godt og succesrigt stævne i Værløse og at K2'erne er godt igang med den nye sæson.

Der var rigtig mange gode tider og præstationer i weekenden, jeg har valgt nogle enkelte ud nedenfor,
 
Anne Sofie Gadfelt, fik vist os lidt mere af det hun kan - med en mere "agressiv" svømning, godt undervandsarbejde og gode vendinger, svømmede Arne-tøsen et fint stævne med gode tider og en stor personlig rekord i 200 ryg, som betyder at hun kom meget tæt på kravtiden til Østdanske Årgangsmesterskaber. Samtidig er hun nu meget tæt på kravtiden til Danske Årgangsmesterskaber på kortbane til januar - den kommer næste gang.
 
Emil "Ferum" Brohus, var en meget positiv overraskelse i weekenden - personlig rekord i alle løb. I 100 medley og 50 fly opnåede Emil uventet stor fremgang og vi arbejder hårdt på at få Emil kvalificeret til de Danske Årgangsmesterskaber på kortbane i januar.
 
Christian Sejr, svømmer en god 100 fly og slår personlig rekord med 5 sek., så hans nye personlige rekord nu lyder 1.15,35. Tiden er kvalifikation til Øst Årgangsmesterskaber i december. En tydeligt forbedret træningsindsats og et par ekstra centimeter på højden henover sommeren har hjulpet Christian godt på vej.
 
Daniel Christian, svømmer overraskende hurtigt på 400 fri i en god dyst og efter et veldisponeret løb slår personlig Daniel personlig rekord med lidt over 20 sek. til tiden 4.33,5. Derudover kommer Daniel for første gang under et minut på 100 fri - 0.59.6.   
 
Flere K2'ere er allerede klar igen i næste weekend når Miniturneringen starter. Med de tider der er blevet svømmet her weekenden, kan det gå hen og blive en meget spændene turnering!   
 
Tillykke til alle svømmerne med deres personlige rekorder, tusind tak for hjælpen til holdlederne, tak for den positive støtte og opbakning fra forældre og selvfølgelig kæmpe stor tak til Værløse Svømmeklub for et godt og perfekt gennemført stævne.
 

Vh

Christoffer