Udskriv

Evaluering af DÅM 2011

Skrevet af Christoffer Jørgensen .

I weekenden var K2 til Danske Årgangsmesterskaber i Odense. For første gang er sæsonen bygget sådan op at Sjællandsmesterskabet kun ligger tre uger før Danske Årgangsmesterskaber, og efter et flot Sjællandsmesterskab var jeg klar over at det ville blive svært at rykke niveauet yderligere og jeg må indrømme at jeg var meget nervøs for at sæsonen skulle sluttes med et halvsløvt DÅM.

Men den gruppe svømmere vi har på K2 er ikke helt almindelig, til træning har stemningen været meget koncentreret og seriøs! Og gennem sæsonen har svømmerne vist at når de er til stævne, så bliver der præsteret og overrasket hver eneste gang! På førstedagen blev der således lagt godt ud med en PR% på 100! Tendensen fortsatte weekenden igennem, dog undtaget af Anne-Sofie, som fredag nat blev ramt af opkast-syge og var derfor lidt ved siden af. Nedenfor kommer en gennemgang af weekendens bedste præstationer.
 
Mia Ishøj Nielsen kommer altid til træning, arbejder med sine rettelser og er meget flittig. Det er helt sikkert en af grundene til at Mia også altid laver gode og stabile præstationer og i weekenden var ingen undtagelse! Mia svømmer PR i 4 ud af 5 løb - rigtig flot!

 

Philip Alfred Greve havde efter en fin medaljehøst til sjællandsmesterskabet sat næsen op efter medaljer, men det blev desværre hele weekenden igennem til placeringer lige udenfor. Medaljer eller ej, det gør ikke Philip's weekend mindre flot, fordi Philip rykker igen sit niveau og svømmer PR i samtlige individuelle løb - specielt i 100 og 200 ryg blev der høvlet nogle sekunder af!

 Mads Jørner har arbejdet stabilt, koncentreret og hårdt i den daglige træning og fik en flot weekend som belønning for den gode indsats. I 200 fri svømmer Mads en flot PR hjem med et flot split på 1.09 - 1.09! I 200 ryg disponerer Mads igen et flot løb, men denne gang svømmer Mads så stærkt at han, efter en rigtig god hjemtur, tager en sølvmedalje! I 100 ryg var der således lagt op til mere metal, og Mads svømmer da også en rigtig god tid, men må se sig slået lige på stregen.

Daniel Christian blev weekendens helt store vinder med 5 guldmedaljer, 2 bronze og 100% PR. Daniel var den absolut mest opsigtsvækkende svømmer i weekenden - Daniel viser en alsidighed udover det sædvanlige ved at vinde den meget krævende 400 medley for derefter at vinde 50 fri - altså to løb som på ingen måde ligner hinanden og så lige i træk!

Her ses medaljestatistikken og vi slutter som nr. 5 - ganske fint! Kig lige på GI40/Hermes som ligger suverænt nr. 1 og får ligeså mange medaljer som hele Vestdanmark tilsammen!

Stort tillykke med medaljer og de mange personlige rekorder! Og tusind tak for den gode forældreopbakning med madlavning, booking af hytte og den positive støtte!
 
Vh
Christoffer