Udskriv

K2 gik amok!

Skrevet af Christoffer Jørgensen .

I weekenden var K2 til Øst årgang i henholdsvis Køge og Nærum. Det var et rigtig godt stævne, specielt i Køge, med mange personlige rekorder og 10 individuelle medaljer hvoraf 9 blev vundet i Gr. 2. Farum markerer sig således som en af de bedste årgangsklubber for yngste gruppe når der måles på antal medaljer.
Det vigtigste i weekenden var at alle præsterede, fik personlige forbedringer og at se at de ting vi lægger vægt på i den daglige træning sætter sig fast til stævnesituationen. Blandt andet har startspringene og det efterfølgende undervandsarbejde generelt udviklet sig meget positivt. Det skyldes en god indstilling fra svømmernes side, men også Niklas og Johan har vist sig som specialister i at arbejde med dette – Tak!
Philip Alfred Greve havde en rigtig flot weekend med en guldmedalje på 400 fri, sølv på 200 bryst og 200 fri. Og noget overraskende tog Philip, efter en fantastisk hjemtur, sig af bronzen på 200 medley.
Lasse Kriegel Skovrup har med en god træningsindsats rykket sit niveau markant og tager et stort skridt i den rigtige retning ved at sikre sig kravtider til DÅM i 100 og 200 fri.
Emil Brohus var i weekenden med i fire holdkapper og leverede gode tider i kort crawl. Det bliver spændene at følge Emil til TYR sommerstævne, men også i de kommende sæsoner, for Emil har en vindermentalitet og en vilje som kan føre ham rigtig, rigtig langt!
Daniel Christian har en flot weekend og står for fire guldmedaljer og en enkelt af sølv. Daniel har et højt teknisk niveau i alle fire stilarter og han var helt suveræn i både 100 og 200 medley. Udover de flotte personlige rekorder og den flotte svømning, så var det meget positivt at se at Daniel havde forbedret sin butterfly til et meget højt niveau.
Anne Sofie Gadfelt havde mange fine præstationer – specielt i rygcrawlløbende gik det rigtig godt for Anne Sofie, som slå nogle stabile personlige rekorder.
Magnus Grundesen er netop rykket op på K2 og har haft en nærmest lodret progression de sidste par måneder. Magnus forbedrer sin 100 og 200 fri, men viser også gode takter i brystsvømningen.
Mia Ishøj Nielsen er en fornøjelse at se i vandet! Hendes tekniske niveau er meget højt med en rigtig god rytme! Mia forbedrer sin 200 medley med 5 sek. som det bedste, men leverede også en rigtig god 50 fri i den første holdkap.
Når man tænker på at vores talentafdeling kun består af 25-30 svømmere, så kan man ikke, selv efter de gode resultater, lade være med at ærgre sig over at vi ikke har 120 svømmere i talentafdelingen, som jeg mener at vi har kapacitet til! Vi skal ganske enkelt lade være med at være så kritiske i vores talentudvælgelse – lysten til at svømme og lege i vand er ofte mere end nok til at blive en dygtig konkurrencesvømmer! Vi skal have mere fokus på teknik, ja kort sagt skal alt fokus ligge på teknik i de første år. Det er nok urealistisk at finde alle talenter, men en ting er sikkert - der rekrutteres og spottes i et meget, meget større omfang end tilfældet er nu!
Tak for en god weekend!
Vh
Christoffer