Udskriv

Flot stævne i Korsør

Skrevet af Christoffer Jørgensen .

I weekenden var K2 til SB-Cup i Korsør. Det var et meget velbesøgt stævne med mange starter og med en tidsplan fra kl. 7.30 til kl. 17 både lørdag og søndag. Der var derfor lagt op til at svømmere ville blive udfordret alene med længden og de mange svømmere og forældre i hallen.
Heldigvis var vejret godt og der var gode muligheder for afslapning i hallens cafeteria med hygge og kortspil.
Der blev lagt flot ud i 200 IM, Anne Sofie Gadfelt svømmer et fint løb lige under pr, men med meget mere energi end før set. For herrer leverer Daniel Christian, Mads Jørner, Philip Greve og Lasse Kriegel Skovrup flotte personlige rekorder, og viser at de har gode tekniske evner indenfor alle 4 stilarter.
Men det bliver flottere end flot! Mia Ishøj Nielsen viser god fight og gode disponeringsevner i 100 fly, og Christian Aagaard forbedrer sin personlige rekord 100 fly endnu en gang indenfor kort tid – en helt utrolig flot udvikling!
Anne Sofie viser at hun er i topform og med en aggressivitet, som vi tidligere har savnet, resulterer det i en stor personlig i rekord i 200 fri.
 
Søndag som jo så var den anden lange dag i træk i en varm hal. Men igen imponerer Farum’s K2’ere – der blev lagt ud med 200 bryst hvor Anne Sofie Gadfelt leverer et flot løb, mens Daniel Christian slår fast hvem der styrer brystsvømningen i årgang 1998 i en 5 sek pr – 2.44!
I 200 rygcrawl leverer Philip Greve et fantom løb og melder sig inde i toppen af sin årgang i en rigtig, rigtig flot tid på 2.34. Og det er dejligt at se at Philip’s ihærdige og seriøse indsats til træning giver gode resultater. Godt gået!  
Der var mange flotte præstationer og hele holdet gjorde fine fremskridt, leverede og præsterede! Det er dejligt at se og fuldt fortjent ovenpå de mange hårde og koncentrerede træningstimer, der hver eneste uge er blevet lagt i bassinet. Tillykke!
 
Tak for en god og flot weekend. Og tak til alle forældre der hjalp og bakkede op - det var en fornøjelse!
 
Og nyd jeres svømmefridag i morgen.. Og igen tillykke med de mange forbedringer!
 
Vh
Christoffer Jørgensen