Udskriv

Godt Lyngby Open for K2'erne

Skrevet af Christoffer Jørgensen .

 

I weekenden var K2 svømmerne til Lyngby Open og stævnet var det første i 2011 og det første efter de store oprykninger lige inden nytår. Og det var derfor meget spændene for trænerteamet, hvordan det skulle gå.
 
Svømmerne har arbejdet meget i medley og teknisk har vi forsøgt at løfte og optimere i alle stilarter. Svømmerne har fået øget medbestemmelse i den daglige træning og hver enkelt svømmer har selv tilrettelagt meget af deres tekniktræning. Det har givet en motivation og koncentration i træningen, jeg som træner aldrig har set før!
 
Målet (for trænerteamet på K2) før weekenden var at se, hvordan de nye indlærte færdigheder fungerede i stævnesituationen, mere end det handlede om at svømme stærkt. Det var tydeligt, at flere svømmere har tilegnet sig nye færdigheder og det tekniske niveau generelt er blevet løftet. Men også tydeligt at se nye tekniske tiltag ikke sidder helt fast, da det ofte falder fra hinanden på sidste del af distancen. Så der er nok at tage fat på i den kommende tid. Men meget positivt er det at se, at det går i den rigtige retning rent teknisk.
 
I forhold til tider gik det også rigtig fint, og alle i yngste gruppe kunne tage hjem med en eller flere personlige rekorder. Specielt Philip Greve og Daniel Christian holder et højt niveau (blandt landets absolut bedste) og kom begge i finaler og repræsenterede Farum meget flot. Lige under de to drenges niveau ligger der mange lovende 11-12 årige som alle havde fin fremgang og forhåbentlig kan de nyde godt af og lære af de to hurtige drenge, sådan at vi kan få en større gruppe, der kan gøre sig gældende på højeste plan.
 
I den ældste gruppe deltog Caroline, Sophie, Kasper og Martine og for de to sidstnævnte var stævnet mindre prioriteret da de i sidste weekend havde svømmet Danske Årgangsmesterskaber i Esbjerg.
Generelt et godt stævne! Og tillykke med de flotte forbedringer!