Udskriv

Opstartstur Møn, august 2010

Skrevet af Gitte Letting .

 

Hvem spiser 10 lasagner, 11 kg gulerødder, 20 agurker, 220 stk. frugt, 8 bradepandekager, 450 boller, 6 kg frikadeller, 25 poser pasta, 25 l kødsovs, 20 l yoghurt samt diverse havregryn, cornflakes, pålæg og grøntsager i løbet af en weekend? – Det gør Farum Svømmeklubs konkurrenceafdeling, når alle - lige fra minitalenter til elitesvømmere - tager på opstartstur!
Turen var traditionen tro en blanding af svømmetræning og forskellige konkurrencer, hvor svømmerne var delt på tværs af svømmeholdene. Der var fart over feltet hele weekenden, så det var en træt flok, der var med bussen fra Holger Danske Bustrafik hjem. Tak til alle der kom med lasagne, kager, frikadeller, boller, frugt, ost mv. – Alt blev spist med stor fornøjelse  Alle glemte sager (håndklæder, shorts, badedragt mv.) samt bradepander og kageforme ligger på kontoret.
 
I nedenstående har fire svømmere skrevet om deres oplevelser:
 
Yelda Dogan (Youngsters I) & Andrea Reich (Konkurrence):
Natløbet var sjovt og det var en rigtig god ide, at det først begyndte da det var blevet mørkt – men vi ville godt have haft endnu flere poster!
Det var sjovt at tilbringe tid sammen med sine venner fra holdene og samtidig at lære de andre hold at kende. Maden var god og det var hyggeligt at sidde og spise sammen med de andre. De udendørs aktiviteter var også meget sjove – også dem hvor vi var delt i hold. Næste år kunne man måske godt tilføje nogle nye aktiviteter i stedet for rundbold og fodbold.
 
Simone Jørgensen & Mia Steen Duus (Minitalenter):
Det var smukt på Møn selvom det regnede, men der var mange edderkopper – og de var SÅ store!
 
Det var dejligt at møde nye venner. Det var sjovt, at vi skulle sove og spise der. Der var nogle sjove gynger, vi kunne gynge på og vi kunne blive hejst op og ned på dem. Det var også sjovt at være på natløb, selvom det var sent om aftenen og vi kom sent i seng og skulle tidligt op næste dag. Der var mange sjove ting at lave. F.eks. fodbold, rundbold, hockey og svømme. Træningen var hård men det gik godt og det var sjovt. Mange spillede kort og de hyggede sig rigtig meget. Der var også pudekampe som drengene lavede med de store drenge – de havde det så sjovt! Da alle holdkampene var færdige vandt hold 3 det hele.
 
Det så ud til at alle havde det sjovt – det havde vi også. Vi glæder os allerede til næste tur.