Udskriv

Farumsvømmere gennemfører Iron Man i flot stil

.

Både Sanne Otte og Kasper Dideriksen leverede en rigtig flot indsats ved søndagens Iron Man i København. De nøjedes ikke med blot at gennemføre, men var i den grad med til at præge løbet. Som forventet bragede de begge to hurtige tider af i de 3,8 km svømning. Sanne svømmede på 52,39 min. og var i land 7,35 min. før nr. 2 i sin aldersgruppe 25-29 år. Men ikke nok med det, Sanne var rigtig hurtig på cyklen og øgede faktisk sit forspring, så hun efter de 180 km. var 8,37 min. foran nr. 2. Så var det tid til at løbe en maraton og selvom Sanne lagde hårdt ud med et tempo på omkring 5 min/km. kunne hun ikke holde tempoet, men blev indhentet efter ca. 9 km. Ved 28 km. hvor hendes tempo var dalet til 5:36 min/km var kommentaren til os tilskuere ”føj for satan”. Ja, det var hårdt men Sanne kæmpede sig dog rigtig flot igennem resten af løbet og blev en meget flot nr. 3 i sin gruppe med en samlet tid på 10.49,09 timer, godt 2 timer hurtigere end hendes lidt pssimistiske gæt før løbet.

Kasper svømmede på 48,23 og kom ligeledes først op ad vandet 3,14 min foran nr. 2. Kasper viste, at han er rigtig god på cyklen og øgede sin føring til 3,21 ved 180 km. Han lagde også hårdt ud på løbet med  4,30 min/km, men kunne ikke holde tempoet. Efter 24 km. lå han på en flot 3. plads, men en kombination af at der var rigtig mange gode maraton løbere i hans aldersgruppe og at Kaspers tempo faldt til omkring de 5.30 min/km på de sidste 10 km. gjorde at han sluttede på en 18. plads i hans aldersgruppe. Men en rigtig god tid af Kasper på 9.47,44 timer, 3 kvarter hurtigere end den tid han havde regnet med at fuldføre på. Tillykke med resultatet til både Sanne og Kasper. Sanne som oven i købet vandt en våddragt, fordi hun havde hurtigste svømmetid.

Alle resultater med mellemtider kan ses via følgende link: http://results.ultimate.dk/events/2010/triathlon/challengecopenhagen/estandings/front/frameset.php

Både Sanne og Kasper er i aldersgruppen 25-29 år.

Se flere billeder her.