Udskriv

2 Farumsvømmere deltager i Iron Man på søndag

.

Sanne Otte (1981) og Kasper Dideriksen (1982) deltager i Challenge Copenhagen Iron Man. De er begge tidligere elitesvømmere i Farum Svømmeklub, men svømmer nu på klubbens mastershold. Desuden har de begge vundet Farum Familie Triatlon.

Men nu tager de altså fat på den ultimative udholdenheds udfordring, den klassiske Iron Man, og skal derfor på søndag den 15. august svømme 3,8 km i åbent vand, cykle 180 km og til sidst løbe maratondistancen på 42,195 km.

Begge melder, at de er i god form, men da ingen af dem før har løbet en maraton, bliver det selvfølgelig spændende at se om formen holder hele vejen hjem. Sanne regner med at være en time om svømningen (inkl. skift), 6 timer om cyklingen og 6 timer om løbet, og håber dermed på en sluttid omkring de 13 timer. Kasper regner ligeledes med en time til svømningen, 5 ¼ timer om cyklingen og 4 ¼ timer om løbet og håber dermed på en sluttid omkring de 10½ timer.

Stævnet har deltagelse af en del triatleter fra verdenseliten og har i det hele taget mange udenlandske deltagere, men der er også 60.000 kr. til vinderen. Den danske verdensstjerne, Rasmus Henning, deltager ikke, men skal i stedet coache eks-cykelrytteren, Rolf Sørensen, gennem løbet.

Sanne har startnummer 273 og starter på svømningen kl.7:05. Kasper har startnummer 916 og starter på svømningen kl.7:25. Det er muligt at følge Sanne og Kaspers jernhårde kamp ved enten at komme ud og se løbet på en række hotspots eller på livetiming via følgende link: http://results.ultimate.dk/events/2010/triathlon/challengecopenhagen/estandings/front/frameset.php