Udskriv

Minitalenterne til træningssamling

.

Af Gitte Letting, holdleder

11 af vores friske minitalenter har været på 4 dages træningssamling med 24 svømmere fra A6.

Søndagen eftermiddag mødtes alle svømmerne i Slangerup svømmehal, hvor det meste af træningssamlingen skulle foregå. Vi begyndte med forskellige navnelege, så vi hurtig kunne lære de andre svømmere og trænere at kende. Herefter var det blevet tid til dryland træning efterfulgt af 1½ times svømmetræning. Al den træning gav en sund appetit……tror nok vi næsten spiste dem ud af huset! Om aftenen spillede vi bold og lavede forskellige boldstafetter.

Mandag morgen blev vi vækket allerede kl. 6.30! Vi skulle nemlig tidligt i svømmehallen. Derefter var vi til et kostforedrag, hvor vi snakkede om kostsammensætning og hvad der er godt at spise før og efter træningen. Vi lavede gymnastik hele eftermiddagen; både trampolin, airtrack, balancebom osv. Efter aftensmaden var det igen tid til at hoppe i vandet; denne gang var det til en gang aqua jogging. Behøver vi at sige at det ikke var svært at falde i søvn efter godnathistorien??

Tirsdag skulle vi bla. svømme 6 x 100 m. max, lave dryland, svømmetræne igen og lave forskellige stafetter udendørs……så det var skønt da vi sidst på eftermiddagen smed os på vores soveposer og madrasser for at se ”Over Hækken”. Vi havde nemlig brug for at være friske, da tirsdag aften var partyaften! Der var gallemiddag, hvor vi sad til bords med vores ”dates” efterfulgt af lakridsspisning og ballondans.

Onsdag var vi lidt efter-party-trætte, da vi blev vækket kl. 7, men efter en god omgang morgenmad var vi klar til at køre til Farum svømmehal, hvor træningssamlinge blev afsluttet med dryland og 2 timers svømning.

Alle svømmere havde en fantastisk tur, hvor de fik en masse nye venner og veninder. De fik også trænet en hel masse og opdagede, at man træner på forskellige måder i de 2 svømmeklubber. Inden det næste NS ministævne i Farum er der arrangeret 2 fællestræninger, så venskaberne kan plejes.

Endelig vil holdlederne gerne rose vores svømmere. De trænede med en gejst så det var en fornøjelse at opleve. Samtidig var de rigtig gode til at tage en pause imellem al træningen, hvor de spillede spil eller læste, så de var klar igen til næste træning. Desuden en kæmpe tak til trænerne fra begge klubber. I havde sammensat et fantastisk godt program for svømmerne, hvor de både fik trænet en masse – på mange forskellige og sjove måder - og samtidig havde tid til at nyde samværet med de andre svømmere.