Udskriv

Magnus Jákupsson stempler ind i Royal Arena

.

Anders Lie var Farum svømmeren der startede dagen med 200m fri. Han var et stykke over personlig rekord og over hvad han havde håbet på. 1.46,19 blev tiden efter de 200m, som Anders ved dette mesterskab blot har som sekundær løb. Anders ser med glæde frem til 50m fri fredag og 100m fri lørdag.

Til finalen her til aften stemplede den sidste Farum svømmer ind. Magnus Jákupsson var blevet sparret hele dagen i håb om at holdkappen 4x50m medley mix, med forstærkning af Magnus og Pernille Blume i finalen kunne svømme sig på podiet. Missionen lykkedes næsten og holdkappen blev nr 5 med kun 3/10 fra medaljen og 2 sek hurtigere end i morges som var forbedring af den danske og nordiske rekord til 1.38.03.

Lidt om Magnus Jákupsson
Magnus er 23 år og fra Færøerne. Til daglig studerer Magnus til finansøkonom på Cphbusiness. Magnus har tidligere deltaget ved EM på kortbane i Herning i 2013 og Israel i 2015. Sidste år deltog han ved VM på kortbane i Canada. Han er Dansk rekord holder på 50m ryg og har flere rekorder i holdkapper sammen med de andre Farum herrer. Magnus kom til Farum Svømmeklub i 2015, da måden hvorpå vi i Farum tænker high performance med bl.a. involvering i egen udvikling, passede godt med det Magnus ville med sin svømning og karriere.