AquaCamp

Bliv skrevet på mailliste til sommerens AquaCamps

Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og oplys hvilken af de 2 uger der har interesse og antal børn. Du får besked på mail når endelig tilmelding åbner eller vi ved mere om afviklingen.

Grundet usikkerhed i nuværende situation med COVID-19 og hvornår landets svømmehaller genåbnes, afventer vi myndighedernes melding om muligheder for afvikling. Der er håb og optimisme at spore. Dansk Svømmeunion har anbefalet os at fortsætte planlægning af vores AquaCamps.

 

Er du barn i alderen 6-12 år og glad for vand og svømning, så har du måske lyst til at tilbringe tid i din skoleferie sammen med andre svømmeglade børn.

Farum Svømmeklub afvikler hvert år AquaCamp i påsken og de 2 første uger af skolernes sommerferie

Rema1000AquaCamp

 

AquaCamp i Sommeren
5 dage fra mandag til fredag

Uge 27
29.-3. juli 2020
Tilmelding udsat

Uge 28
6.-10. juli 2020
Tilmelding udsat

 

Rema 1000 AquaCamp er et tilbud til børn i alderen 6-12 år, med dage fra 9.00-15.00 med svømmeundervisning og en masse andre aktiviteter i vand – Vi er i svømmehallen 2 gange om dagen. Når vi ikke er i svømmehallen, laver vi aktiviteter udenfor eller indenfor afhængig af vejret. Alle kan deltage, både nybegyndere og øvede.

Konceptet er udviklet af Dansk Svømmeunion og sponsorers af Rema 1000 og Trygfonden. Campen afholdes i Farum Svømmehal og ledes af klubbens uddannede instruktører.

Du behøver ikke at være medlem af Farum Svømmeklub for at deltage i vores AquaCamp.
Du kan deltage fra du er fyldt 6 år.

 

Har du spørgsmål vedr. vores AquaCamp, skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.