Regler for udmeldelse og refusion

Kontingentet for deltagelse på hold i Farum Svømmeklub består af et Medlemskontingent og et Aktivitetskontingent. Reglerne for refusion af de to er forskellige.

Udmeldelse

Skal ske skriftligt, enten pr. email eller pr. brev.
Brev til: Farum Svømmeklub, Farum Park 20, 3520 Farum

Medlemskontingent

Kontingentet gælder for hele sæsonen (august - juni) og refunderes ikke ved udmeldelse.

Aktivitetskontingentet

Ved udmeldelse inden den 31. december i sæsonen refunderes halvdelen af aktivitetskontingentet. Ved udmeldelse efter 1. januar i sæsonen refunderes aktivitetskontingentet ikke.

Specielle regler i forbindelse med sæsonstart

Ved udmeldelse senest 14 dage før sæsonstart refunderes hele aktivitetskontingentet fratrukket et administrationsgebyr på 100 kr. pr. medlem.
Ved udmeldelse fra 1-14 dage før sæsonstart refunderes 75% af aktivitetskontingentet fratrukket et administrationsgebyr på 100 kr. pr. medlem.

Købelovens regel om 14 dages fortrydelsesret ved nethandel gælder selvfølgelig altid, men forudsætter at "varen ikke er taget i brug", altså at man ikke er startet på holdet. Der må selvfølgelig heller ikke være gået mere end 14 dage siden tilmeldingen.

I forbindelse med refusion opkræves altid et administrationsgebyr på 100 kr.