Lørdag blev for Frederik Siem Pedersen en perfekt afslutning

Skal man sætte 3 ord på Frederik Siem Pedersens lørdag, så kunne det være ”Skidt – Okay – Perfekt”. Frederik startede lørdagen med at svømme indledende 100m fri i 48,36. Et løb noget fra det Frederik selv havde håbet på og også et stykke fra personlig rekord. Senere i samme afsnit svømmede Frederik anden turen i 4x50m fri mix holdkappen. Det lykkedes for holdkappen at svømme sig videre til finalen, med Frederik på 21,67 flyvende – et okay løb, som Frederik havde håbet at få mere ud af. I finalen om aftenen foran 4000 tilskuere fik Frederik kvartetten skudt i gang, med 21,95 på første turen og fast start. Klart det bedste løb for Frederik under dette EM. Endelig en synergi mellem Frederiks styrke og teknik. Perfekt afslutning på dagen og for ham EM på kortbane.

Frederik Siem Pedersen:
Frederik er 26 år. Han har tidligere deltaget ved VM på kortbane i Doha i 2014. Frederik studerer til dagligt Leisure Management i Roskilde og har derudover også et job som lærervikar i Herlev. Frederik har efter skader og sygdom endelig fundet en balance i livet, hvor det er muligt for ham at dyrke svømning på højt niveau samtidig med at han studerer. Vi håber, at den gode udvikling Frederik har været i de sidste 15 måneder fortsætter, så der kan komme flere internationale stævner på CV'et.

Anders Lie svømmede også 100m fri, og han lå på bane ved siden af Frederik. 48,51 svømmede Anders de 100m på – et stykke fra personlige rekord. Det bedste var da Anders med glimt i øjet i interview bagefter sagde: ”Nu har Frederik og jeg trænet og svømmet i samme klub siden 2009, så det kunne nu være rart, hvis vi kunne komme til at svømme mod nogle nye herrer, nu vi er til internationalt stævne”.

I 100m im (individuel medley) havde Farum ligeledes to herrer med. Niklas Hedegaard leverede endnu engang på et højt niveau, og svømmede 55,24. Et niveau Niklas ikke har haft siden 2015. Magnus havde sit første individuelle løb under dette EM. Med den gode 50m ryg Magnus havde i holdkap finalen i torsdags, så svømmede han ikke op til forventningerne i 100m im. Et ærgerligt løb, der på en god dag kunne have givet ham en semifinale plads.