Onlinetilmelding lukket frem til 22. december

Implementering af nyt administrationssystem betyder at onlinetilmeldingen er lukket frem til 22. december.
Du er velkommen til at kontakte os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du har spørgsmål til vores hold og ønsker plads. Svartiden må forventes på op til 3 hverdage, da vi har travlt med implementering af det nye system.

​Det nye administrationssystem implementeres til glæde for både vores medlemmer, vores frivillige og vores ansatte. Vi har op mod 1000 medlemmer som skal flyttes fra det gamle system til det nye system. Den proces foregår manuelt og alle nuværende medlemmer skal overflyttes før vi kan åbne for onlinetilmelding.

Alle aktive medlemmer har fået tilsendt mail og udleveret seddel med vejledning til oprettelse af profil og tilmelding til sit hold i det nye system.
Processen kan blive forsinket, men vi håber snarest at kunne åbne onlinetilmelding i vores nye system.